Vacature Badkamermonteur | Hoofddorp | Fulltime

,

Vacature Badkamermonteur

Badkamermonteur bij Baderie Leen

Omschrijf jij jezelf als iemand met twee rechter handen en werk je graag aan kwalitatief mooie projecten? Als badkamermonteur ga je geheel zelfstandig badkamers en toiletruimten renoveren inclusief het slopen en afvoeren van het bestaande sanitair en tegelwerk. Dus van installatie- tot aan het afmonteren: jij bent een geboren monteur!

Wat ga je doen?
Als badkamermonteur begin je de dag met een overleg tussen de verkoper of projectleider en bespreek je de laatste details van het ontwerp voordat je naar de klant gaat. Baderie Leen is lokaal actief waardoor je vaak na een korte rit naar de klant kan beginnen met het verwijderen van de oude badkamer. Nadat de riolering, waterleidingen, verwarming en elektra verlegd zijn, start je met het tegelwerk. Tussendoor voorzie je zowel de klant als de showroom tijdig van een update voordat het opbouwen kan gaan beginnen. Bij het plaatsen zorg je ervoor dat alle details tot in de puntjes afgewerkt zijn, zodat je met een trots gevoel kan terugkijken op een mooi afgeleverd project.

Wie zoeken we?
Een allround monteur die werkzaamheden graag tot in de perfectie uitvoert. Hiervoor zoeken wij een collega die :

  • Fulltime (40 uur per week) beschikbaar is;
  • Aantoonbare opleiding of ervaring heeft in de installatie techniek;
  • Communicatief en sociaal vaardig is;
  • In bezig van rijbewijs B;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Bovenstaande functie evt. ook zonder tegelwerkzaamheden.

Geen concrete ervaring, maar wel gemotiveerd om te leren? Of ben je op het moment werkzaam als stukadoor, tegelzetter of elektricien en toe aan een andere uitdaging met meer afwisseling in je werk? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wat je van ons mag verwachten?
Een afwisselende werkplek in een gezellig familiaire team van 10 collega’s. Doordat we altijd voor elkaar klaar staan en vanwege onze korte lijnen kan je altijd bij iedereen binnenlopen. Daarnaast kan je van ons verwachten:

✔ Salaris tussen de €2.500,- tot €3.500,- bruto per maand;
✔ Een bedrijfsbus voorzien van de nieuwste gereedschappen;
✔ Goede vakantie- en pensioensregeling, wij volgen de CAO klein metaal;
✔ Interne opleidingsmogelijkheden.

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten? Bel of mail dan even naar Floris via 06-38899207 of stuur een mail naar [email protected].