Loodgieter Hoofddorp

Ontdek InstalCenter Leen, u kunt bij ons terecht voor het Loodgieterwerkzaamheden, dakwerk, sanitair, gasleidingen, maar ook en duurzame)verwarmingsinstallatie. Ook voor de losse verkoop van installatiematerialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een scherpe prijs of een offerte maat? Neem dan zeker eens contact op met een van onze ervaren loodgieters. Zij staan u graag te woord met deskundig advies en een voorstel op maat.

Lekkage bij uw badkamer, keuken of dak?

Wij staan voor jouw klaar, als het nu om gootwerk reparatie gaat of dak werkzaamheden voor dakrenovatie tot sanitair installatie. Je bent altijd van harte welkom in onze winkel en showroom. Als je nu gewoon goed advies wilt met de juiste producten, tot een offerte op maat van jouw klus. Onze ervaren loodgieters staat voor je klaar.

Loodgietersbedrijf Hoofddorp

Het Loodgietersbedrijf Leen is reeds meer dan 3 eeuwen een begrip in Hoofddorp en omstreken en sinds de oprichting in 1893 een familiebedrijf. Wij zijn een dynamisch bedrijf wat met haar tijd meegaat en inmiddels is uitgegroeid tot een totaalinstallateur met ca. 15 enthousiaste medewerkers, waaronder ook ervaren loodgieters, dakdekkers en isolators.

We zijn er op gericht om direct een antwoord te vinden op de vragen van de consument, en omdat we thuis zijn in bijna alle disciplines kunnen we de klant van begin tot het eind terzijde staan, 1 aanspreekpunt wordt in de praktijk als “zeer prettig” ervaren door onze klanten.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen