Verwarmen

Een huis verwarmen hoeft niet meer alleen door een cv-ketel. Tegenwoordig zijn er allerlei duurzame alternatieven. Een duurzaam alternatief is bijvoorbeeld een warmtepomp. Hiermee kunt u u uw volledige woningen verwarmen met elektriciteit en is er geen vervuilend aardgas meer nodig.

Boordevol mooie mogelijkheden

Vind u een mooie radiator ook belangrijk? Denk dan eens aan een designradiator, sfeerhaard of pelletkachel. Die laatste twee geven met hun zichtbare vlammen bovendien een extra dimensie aan het knusse warmtegevoel. Dit is het nieuwe verwarmen: met een warmtepomp kunt u uw volledig woning verwarmen met elektriciteit en is er geen vervuilend aardgas meer nodig.

Warm water

Als iets prettig is, dan is het warm water. Niemand wil onder een koude douche staan. Het verwarmen van het water kan vanzelfsprekend met een cv-installatie, maar heeft u ooit weleens gedacht aan een zonneboiler-systeem? Hierbij wordt zonne-energie direct omgezet in het comfort van snel heerlijk warm water. En een bijkomend voordeel: het is namelijk ook nog eens duurzaam.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen