Airconditioning

Het begint steeds warmer in Nederland te worden. Niets is vervelender dan een te warm binnenklimaat in huis. Een arco biedt daar de perfecte oplossing voor. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, enerziezuinig en passen perfect in ieder interieur.

Welke airco past bij mij?

Er zijn verschillende airco systemen: gevel airco's, mobiele airco's en wand splits units. Welk systeem u kiest is helemaal afhankelijk van uw situatie. Welke ruimte heeft u ter beschikking? Hoe groot is de woonoppervlakte? Heeft uw huis een plat dak? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Bevochtigers

Wanneer er in een ruimte een te lage luchtvochtigheid heerst, dan kan een luchtbevochtiger uitkomst bieden. Een combinatie van centrale verwarming en droge winterlucht heeft tot gevolg dat de luchtvochtigheidsgraad in uw huis daalt. Hoe meer u de verwarming gebruikt, hoe droger de luchtvochtigheidsgraag in uw huis daalt.Hoe meer u de verwarming gebruikt, des te droger wordt de binnenlucht. Een te lage luchtvochtigheid is niet goed voor meubels, planten en uw eigen gezondheid. Sterker nog, u kunt er ook keelpijn of droge ogen van krijgen.

Luchtbevochtigers

Het is belangrijk om vocht in uw ruimte te brengen. Dit kunt u realiseren door goed te ventileren en het plaatsen van een bevochtiger. Wilt u advies over diverse luchtbevochtigers? Neem contact met ons op.

Gebruik van een luchtbevochtiger

Een goed werkende luchtbevochtiger zorgt voor een gezond leefklimaat. Kies altijd een luchtbevochtiger die past bij de oppervlakte van uw kamer. Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers. Ieder soort zorgt voor een gezond leefklimaat, maar met verschillende technologie├źn.

Contact opnemen
Moderne keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen