Installaties

InstalCenter Leen helpt u om het wooncomfort helemaal op uw wensen af te stemmen. U kunt bij ons terecht voor het installeren van nieuw sanitair, gasleidingen, dakwerk of een (duurzame) verwarmingsinstallatie. Ook voor de losse verkoop van installatiematerialen bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor loodgieters werkzaamheden kunnen wij u zeker verder helpen.

Wilt u een scherpe prijs of een offerte maat? Neem dan zeker eens contact op met een van onze ervaren totaalinstallateurs. Zij staan u graag te woord met deskundig advies en een voorstel op maat.

Leen Installatiebedrijf in Hoofddorp

Kortom onze InstalCenter Experts van Leen Installatiebedrijf zijn gespecialiseerd in:

  • Installatie en verkoop van sanitair (ook minder valide);
  • Installatie en verkoop van CV-ketels, zonneboilers en radiatoren;
  • Installatie en verkoop van sfeerhaarden en -schouwen;
  • Alle loodgieterswerkzaamheden;
  • Aanleg airconditioning systemen;
  • Ontstoppen en aanleggen van rioleringen;
  • Dak- en gootwerk (reparatie of renovatie);
  • Losse verkoop installatiemateriaal.

Je bent van harte welkom in onze winkel en showroom. Ben jij daarnaast ook op zoek naar goed advies over jouw doe-het-zelf klus? Vraag het dan één van onze professionals en maak vooraf even een afspraak.

Leen Loodgieterswerk een begrip in de regio

Leen Loodgietersbedrijf is reeds 3 eeuwen een begrip in Hoofddorp en omstreken en sinds de oprichting in 1893 een familiebedrijf. Wij zijn een dynamisch bedrijf wat met haar tijd meegaat en inmiddels is uitgegroeid tot een totaalinstallateur met ca. 15 enthousiaste medewerkers, waaronder ook ervaren loodgieters, dakdekkers en isolators. We zijn er op gericht om direct een antwoord te vinden op de vragen van de consument, en omdat we thuis zijn in bijna alle disciplines kunnen we de klant van begin tot het eind terzijde staan, 1 aanspreekpunt wordt in de praktijk als “zeer prettig” ervaren door onze klanten.

Dakwerk vervangen, isoleren, lekkage verhelpen of zonnepanelen erop?

Dakwerk is een vak apart. Leen heeft daarvoor echte dak-specialisten in huis met veel ervaring. Wij isoleren daken, voeren dakrenovaties uit en repareren dak lekkages. Ook voor informatie, advies of een scherpe all-in prijs kunt u bij ons terecht.

Maar ook bij vragen over het plaatsen van zonnepanelen uw dak staan wij voor u klaar. Onze installateur vertelt je over de mogelijkheden en het maximale rendement.

CV Ketel Monteur - InstalCenter

CV-ketels & warmte

Onze CV-ketel specialisten staan voor u klaar om samen te bekijken welke cv-ketel voor u het meest geschikt is. Is uw cv-ketel inmiddels al wat jaartjes ouder? Heeft de ketel soms last van een verminderde waterdruk of andere kleine ongemakjes? Dan is dit vaak een voorteken dat de ketel toe is aan vervanging. Samen met de nieuwe generatie circulatiepompen kun je wel tot 75% besparen op je energiekosten.

Warmtepompen & systemen

Een huis verwarmen hoeft niet meer alleen door een cv-ketel. Een duurzaam alternatief is bijvoorbeeld een warmtepomp. Hiermee kunt u de woning volledig verwarmen met elektriciteit en is er geen aardgas meer nodig. Vind u een mooie radiator ook belangrijk? Denk dan eens aan een designradiator, sfeerhaard of pellet kachel. Die laatste twee geven met hun zichtbare vlammen bovendien een knus warmtegevoel.

Airco’s & koelbeheersing

Het begint steeds warmer in Nederland te worden. Niets is vervelender dan een te warm binnenklimaat in huis. Een airco biedt daar de perfecte oplossing voor. De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, energiezuinig en passen perfect in ieder interieur. Er zijn verschillende airco systemen: gevel airco’s, mobiele airco’s en wand splits units. Welk systeem u kiest is helemaal afhankelijk van uw situatie.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen