Ons advies voor jouw nieuwe cv-ketel:

CW5 klasse

  • CW5 klasse: gemiddeld zo’n 15-18 liter warm per minuut
  • Voor gemiddelde tot grote huishoudens
  • Voor tussenwoningen en vrijstaande woningen
  • Stortdouche en/of ligbad

Wat is een CW5 klasse Cv-ketel?

Een CW5 ketel behoort tot de Comfort Warmwater (CW) klassering, die de prestaties van Cv-ketels in termen van warmwaterlevering aangeeft. De CW-waarde loopt van 1 tot en met 6, waarbij een hoger getal wijst op een groter vermogen om snel warm water te leveren. De CW5 klasse ketel is specifiek ontworpen om snel grote hoeveelheden warm water te leveren, waardoor het ideaal is voor grotere huishoudens of woningen met meerdere badkamers. Hierdoor kunnen bewoners gelijktijdig gebruik maken van warm water op verschillende punten in het huis zonder dat dit ten koste gaat van de watertemperatuur of -druk.

De voordelen van een CW5 klasse Cv-ketel:

  1. Superieure Efficiëntie: Deze ketels leveren niet alleen sneller warm water, maar doen dit ook met een indrukwekkende energiezuinigheid.
  2. Verhoogd Comfort: Met de CW5 ketel kunt u meerdere waterpunten tegelijkertijd bedienen zonder aan warmte in te boeten.
  3. Toekomstbestendig: Met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid is de CW5 klasse Cv-ketel een investering die zijn waarde behoudt.
  4. Ruimtebesparend Design: Ondanks zijn hoge prestaties zijn veel CW5 ketels compact en gemakkelijk te installeren.

Offerte aanvragen

Snel en vrijblijvend

Ben je benieuwd naar de CW5 ketels van Leen Hoofddorp. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever telefonisch een offerte aanvragen, bel dan met 023 – 5616 352. Één van onze collega’s staat je graag te woord.

Ons advies voor jouw nieuwe cv-ketel:

CW5 klasse

Het CW label geeft aan in welke comfortklasse het toestel wordt ingedeeld. Deze comfortklasse geeft aan hoeveel liter warm water per minuut een cv-ketel kan afgeven aan de leidingen. De CW klassen lopen van CW3 t/m CW6 waarbij de CW3 ketel de minste hoeveelheid warmwater afgeeft. De CW6 klasse geeft daarentegen dusdanig veel water dat er zelfs 2 badkamers tegelijkertijd kunnen worden voorzien van warm water.