InstalCenter Leen

 

InstalCenter Leen helpt u om het wooncomfort helemaal op uw wensen af te stemmen.

Doordat InstalCenter werkzaam is op de professionele installatiemarkt wordt er gebruik gemaakt van de vele jaren ervaring in het vak.

U krijgt bij ons dan ook het advies van de vakman zelf.

Deze site geeft u informatie over de mogelijkheden voor een optimaal klimaat en een aangename verwarming in het hele huis, helemaal naar uw smaak.

Dat kan efficiënt, energiezuinig en comfortabel, dankzij professionele materialen en een vakkundig advies van InstalCenter.

Alleen a-kwaliteit materialen die wij zelf gebruiken voor onze installaties verkopen wij met advies naar de consument en de kleinzakelijke markt.

 

openingstijden

di - vrij: 08.00 - 17.00
zaterdag: 09.00 - 16.00

Koopavond op afspraak

Thuis Magazine

Ontvang het Thuis magazine gratis van onze installateur. Het nieuwe inspiratie magazine van InstalCenter. In Thuis kunt u van alles lezen over nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Laat u inspireren en informeren over comfort, besparen en veiligheid. 

Neem contact op en ontvang ons gratis magazine

Onze installateurs denken graag met u mee en regelen alles wat daarbij nodig is. Wilt u graag advies op maat? We staan klaar voor u in onze winkel, of maak een afspraak zodat we bij u thuis langskomen.Klik op de logo om een specifiek onderdeel van de site te bekijken.